Onze activiteiten

Advies

Je toekomstige vloer moet bij je passen. Daarom nemen we ruim de tijd om jullie wensen zorgvuldig af te toetsen. De keuze van de houtsoort, de samenstelling, de afwerking en het onderhoud van het parket moeten immers op één lijn staan met jouw persoonlijkheid.

Verkoop

Parket Gallery biedt naast een ruim assortiment massief en meerlagig parket ook verschillende laminaatvloeren, afwerkings- en onderhoudsproducten aan.
In onze 450m² grote toonzaal ontdek je zowat alle houtsoorten, legverbanden en afwerkingsvormen.

Verhuur

Naast de verkoop van afgewerkt parket en het professioneel plaatsingsadvies kan de doe-het-zelver die kwaliteit in product en service wil bij Parket Gallery ook terecht voor de verhuur van schuur- en boenmachines. Kwalitatief materiaal draagt immers bij tot een kwalitatief resultaat.

Plaatsing

Parket Gallery werkt enkel met eigen, in dienstverband werkende, ervaren parketplaatsers en schrijnwerkers! De liefde voor hout en de gedrevenheid naar kwaliteit zal je ongetwijfeld bij al onze medewerkers terugvinden.

Begeleiding

Voor de zelfplaatsers met een hart voor hout staan we klaar met professioneel advies en handige tips. Zo kan Parket Gallery je, indien gewenst, bijstaan bij het uitmeten van je parketvloer of starten we samen de werkzaamheden op.

Renovatie & onderhoud

Een houten vloer gaat langer dan een leven mee! Daardoor kan een renovatie of flinke onderhoudsbeurt nodig zijn om je parket terug in zijn oorspronkelijke glorie te herstellen. Herstellingen en uitbreidingen vormen daarbij geen enkel probleem.

Interieur

Schouwbekledingen, lambrisering, ... Parket Gallery produceert en plaatst, geheel in lijn met hun liefde voor het product, interieurelementen uit hout. Ook voor het stralen van oude meubelen kan je bij ons terecht.

Terrassen

Dankzij tropisch hardhout zoals bankirai, padouk en ipé is het perfect mogelijk om een terras te maken dat bijna geen onderhoud vergt en toch dezelfde warme en natuurlijke uitstraling heeft als je parket binnen.